Tudatos, pontos, minden részletre odafigyelő, teljes edzést kínál június 29-én, szombaton 10:30 órától az érdeklődőknek Vári Nagy Mónika Balance & bodyART oktató és Kovács Miklós zumbaoktató, aki éppen a Szent László Napokra látogat haza szülővárosába Németországból.
Helyszín: nagyváradi vár, nyári színház
Egy mozgásforma, amely felszabadít a mindennapi stressz alól, ugyanakkor segít abban, hogy az izmok visszanyerjék rugalmasságukat – ez a Balance & bodyART, melyben minden gyakorlat kontrollált és tudatos kivitelezést igényel, amit speciális légzés alkalmazása segít. A zumba pedig egyszerre testmozgás és szórakozás, számonként változik a tempó és a mozdulatok, intenzívebb és lassabb részek cserélődnek folyamatosan, azonban minden esetben rendezett sorrendben. A két mozgásformát elegyítve fergeteges másfél órás edzés várja az érdeklődőket, melynek utolsó részében a levezetésre, az elcsendesedésre helyezik a hangsúlyt az oktatók.

A cél pedig egy mondatban megfogalmazható: gyere, vezesd le magadból a felhalmozódott stresszt, töltődj fel energiával és erővel!